Είναι η πιο εύκολη συνταγή για ένα ασιατικό πιάτο. Τα υλικά είναι προσιτά και οι γεύσεις υπέροχες!
Υλικά
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σουσαμέλαιο
- 400 γραμμάρια φιλέτο μοσχάρι, κομμένο σε λωρίδες λεπτές
- 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τζίτζερ, ψιλοκομμένο
- 1/4 φλυτζανιού σάλτσα σόγιας
- 2 κουταλιές γλυκού ζάχαρη καστανή
- 1 πακέτο noodles από το σούπερ μάρκετ
- 2 κουταλιές του γλυκού φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 κουταλάκι του γλυκού σουσάμι
Εκτέλεση
- Βράστε τα noodles αυστηρά όπως λέει η συσκευασία
- Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε το σουσαμέλαιο, τη σάλτσα σόγιας και τη ζάχαρη -Ανακατέψτε καλά
- Σε ένα τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και ροδίστε καλά το κρέας σε λωρίδες για 3 λεπτά
- Προσθέστε στο τηγάνι το σκόρδο και το τζίτζερ, ροδίστε για 1 λεπτό ακόμη
- Προσθέστε το μείγμα σάλτσας σόγιας και βράστε για 3-5 λεπτά ώσπου να σωθούν τα υγρά κάπως
- Προσθέστε τα βρασμένα noodles στο τηγάνι, ανακατέψτε, προσθέστε κρεμμυδάκι και σουσάμι, ρίξτε το φρέσκο κρεμμυδάκι από πάνω, καθώς και το σουσάμι
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο