Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και εμπόρων ναρκωτικών στη Θεσπρωτία - iefimerida.gr

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και εμπόρων ναρκωτικών στη Θεσπρωτία

Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομία βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσπρωτία, με τις αρχές να αναζητούν εμπόρους ναρκωτικών κοντά στην περιοχή Λιά, των Φιλιατών.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, νωρίτερα ομάδα συνοριακών του τμήματος Φιλιατών κοντά στις περιοχές Λια και Αναβρύτο εντόπισαν σε θάμνους πέντε σάκους, κατά την διάρκεια έρευνας.

Οταν επιχείρησαν να προσεγγίσουν, δέχθηκαν τα πυρά Αλβανού, οποίος φύλαγε τα ναρκωτικά. Ακολούθησε ανταπόδοση πυροβολισμών, με τον ύποπτο να διαφεύγει.

Δυνάμεις της ΟΠΚΕ ,της Δίωξης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης βρίσκονταν στο σημείο καθώς μετέχουν σε μια μεγάλη επιχείρηση .

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο στην περιοχή να βρίσκονται και άλλα μέλη της αλβανικής μαφίας, πιθανότατα ένοπλα, τα οποία συμμετείχαν σε μεταφορά ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναρκωτικά Θεσπρωτία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ