Έξαλλη η Μάγια Ανγκέλου με ράπερ ο οποίος χρησιμοποίησε στίχους της - iefimerida.gr

Έξαλλη η Μάγια Ανγκέλου με ράπερ ο οποίος χρησιμοποίησε στίχους της

Common
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο πολυαναμενόμενο μουσικό άλμπουμ του ράπερ Common που ονομάζεται «The dreamer, The Believer», θα κυκλοφορήσει επιτέλους μέσα στο 2011, και θα περιλαμβάνει ένα κομμάτι της θρυλικής ποιήτριας Maya Angelou, το οποίο όμως την έκανε έξαλλη εξαιτίας των λέξεων που χρησιμοποιούνται.

Ειδικότερα, το τραγούδι The Dreamer περιλαμβάνει ένα ποίημα το οποίο συνέθεσε η Maya Angelou κατόπιν παράκλησης του ράπερ. Το κομμάτι παροτρύνει τον κόσμο να ακολουθήσει τα όνειρα του. Οι στίχοι όμως του γνωστού ράπερ Common περιλαμβάνουν φράσεις όπως «Είπα στον νέγρο μου, πρόκειται να κερδίσω τα Grammys τώρα, καθώς και «Νέγροι χωρίς καρδιά, εγώ είμαι ο βηματοδότης σας.»

Η Angelou τρομοκρατήθηκε στο άκουσμα και μόνο των στίχων. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα καμία ιδέα ότι ο Common θα χρησιμοποιούσε το κομμάτι που είχαμε φτιάξει μαζί στο τραγούδι του, στο οποίο χρησιμοποίησε επίσης τη λέξη «Νέγρος» πολλές φορές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ