Χωρίς τον Μανωλά η Εθνική κόντρα στη Βοσνία - Ανακοίνωσε αποστολή ο Σκίμπε - iefimerida.gr

Χωρίς τον Μανωλά η Εθνική κόντρα στη Βοσνία - Ανακοίνωσε αποστολή ο Σκίμπε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τον Κώστα Μανωλά θα προετοιμαστεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ο αμυντικός της Ρόμα δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική ομάδα λόγω του τραυματισμού του στη μύτη και κατά συνέπεια έμεινε εκτός αποστολής από τον Μίχαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός τεχνικός επανέφερε τον Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ενώ δεν έκρυβε κάποια έκπληξη στα ονόματα που ανακοίνωσε.

Η Εθνική ομάδα δίνει φιλικό παιχνίδι με την Λευκορωσία την ερχόμενη Τετάρτη στις 9 Νοεμβρίου και την επόμενη Κυριακή ακολουθεί η αναμέτρηση με την Βοσνία στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή

Τερματοφύλακες: Στέφανος Καπίνο (Ολυμπιακός), Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ).
Αμυντικοί: Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λειψία), Βασίλης Τοροσίδης, Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ).
Μέσοι: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Κάλιαρι), Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Θανάσης Πέτσος (Βέρντερ), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Γιάννης Γιαννιώτας (ΑΠΟΕΛ).
Επιθετικοί: Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ), Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα), Απόστολος Βέλλιος (Νότιγχαμ), Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη), Νίκος Καρέλης (Γκενκ).

Χωρίς τον Μανωλά η Εθνική κόντρα στη Βοσνία - Ανακοίνωσε αποστολή ο Σκίμπε | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα αποστολή εθνική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ