Σωσίας: Η Κιμ Καρντάσιαν διέλυσε τη ζωή μου [εικόνες] - iefimerida.gr

Σωσίας: Η Κιμ Καρντάσιαν διέλυσε τη ζωή μου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια γυναίκα που είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι ξόδεψε 18.000 λίρες για να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν δηλώνει τώρα ότι της έχει διαλύσει τη ζωή.

Η Claire Leeson, από το Essex της Αγγλίας, λέει ότι είναι «άρρωστη και κουρασμένη» να την συγκρίνουν με την τηλεπερσόνα, μετά την εμφάνισή της στην τηλεόραση όπου αποκάλυψε ότι ξόδεψε 18.000 λίρες για να της μοιάσει. Η ίδια δήλωσε ότι την έκαναν ρεζίλι στα social media και αυτό της χάλασε όλη τη ζωή.

Σωσίας: Η Κιμ Καρντάσιαν διέλυσε τη ζωή μου [εικόνες] | iefimerida.gr 0


«Είμαι άρρωστη και κουρασμένη να με συγκρίνουν με την Κιμ Καρντάσιαν. Είμαι ο εαυτός μου. Πάντα έμοιαζα με την Κιμ και σκέφτηκα να το κεφαλοποιήσω μιμούμενη την εμφάνισή της, αλλά μου γύρισε μπούμερανγκ και τώρα μισώ να της μοιάζω. Διέλυσε τη ζωή μου, έγινα ρεζίλι».
«Λυπάμαι ειλικρινά που έλεγα ότι της έμοιαζα».
Η Claire έκανε αυξητική στήθους σε ηλικία 18 ετών, άρχισε να χτενίζεται και να βάφεται σαν την σταρ, ειδικά αφότου οι φίλοι της τής έλεγαν πόσο μοιάζει με την τηλεπερσόνα. Από τώρα άρχισε να κάνει τα πάντα για να της μοιάζει και ανέβαζε φωτογραφίες της στα social media.

Σωσίας: Η Κιμ Καρντάσιαν διέλυσε τη ζωή μου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σωσίας: Η Κιμ Καρντάσιαν διέλυσε τη ζωή μου [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Το 2014 δήλωσε ότι είχε ξοδέψει 4.500 λίρες για να βάλει εξτένσιον στα μαλλιά της και 1.000 λίρες για να βάλει tan σε όλο το σώμα και να αλλάξει χρώμα.
Τώρα κατηγορεί τον εαυτό της για την ανασφάλεια και την βλακεία της να θέλει να μοιάσει με μια σταρ και δηλώνει ότι το έκανε για να την προσέξουν.
«Ξεκίνησα να βλέπω το τηλεοπτικό σόου της από τη στιγμή που οι άνθρωποι μου έλεγαν ότι της μοιάζω. Είναι πραγματικά όμορφη και ο καθένας θέλει να της μοιάσει. Ημουν στα κάτω μου και είχα ανασφάλεια εκείνη την εποχή. Δεν μπορώ να σας πω πόσο χαμηλά ένιωθα. Πίστευα ότι αν έμοιαζα όπως εκείνη, αυτό θα με έκανε ομορφότερη».

Σωσίας: Η Κιμ Καρντάσιαν διέλυσε τη ζωή μου [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Σωσίας: Η Κιμ Καρντάσιαν διέλυσε τη ζωή μου [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Η Claire άρχισε να βρίσκει δουλειές σαν σωσίας της Καρντάσιαν και έκανε εμφανίσεις στην τηλεόραση αλλά έπεσε γρήγορα θύμα των trolls στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η νεαρή γυναίκα εργάζεται τώρα σαν γραμματέας part-time. «Είμαι χαρούμενη, ξαναβρίσκω τον εαυτό μου, πιστεύω ότι δεν θα έχω αργότερα μια άθλια ζωή», δήλωσε.

Σωσίας: Η Κιμ Καρντάσιαν διέλυσε τη ζωή μου [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σωσίας Κιμ Καρντάσιαν διέλυσε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ