Ανήλικη προσπάθησε να περάσει 33 κιλά χασίς από την Αλβανία - iefimerida.gr

Ανήλικη προσπάθησε να περάσει 33 κιλά χασίς από την Αλβανία

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μεγάλο φορτίο με ναρκωτικά κατάφεραν να εντοπίσουν άνδρες της αστυνομίας στην περιοχή του Αργους Ορεστικού στην Καστοριά.

Ωστόσο εκείνο που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στους αστυνομικούς είναι ότι συνοδηγός 25χρονου Αλβανού μεταφορέα ήταν μια 17χρονη ανήλικη ομοεθνής της οποίας μάλιστα ήταν εν γνώσει της τα όσα περιέχονταν στο αυτοκίνητο.

Ο 25χρονος Αλβανός είναι σύντροφός της και είχε παραλάβει από ομοεθνείς του σε αφύλακτο σημείο της μεθορίου το εμπόρευμα έτσι ώστε να το μεταφέρει σε προορισμό στην Ελλάδα. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν βαλίτσες που περιείχαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 κιλών και 850 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκαν μαζί με τα κινητά τους και τέσσερις κάρτες SIM που θα δείξουν τις επαφές τους στην Ελλάδα.

Οι δυο Αλβανοί συνελήφθησαν από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναρκωτικά συλλήψεις Ελλάδα Αλβανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ