Βάλ' το όπως ο Ναδάλ -Τα υπέροχα νέα κοστούμια του Tommy Hilfiger [εικόνες] - iefimerida.gr

Βάλ' το όπως ο Ναδάλ -Τα υπέροχα νέα κοστούμια του Tommy Hilfiger [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν οι γυναίκες ψάχνονται περισσότερο με τις τάσεις της μόδας, τα trends και τα fashion icons, ένας άντρας πάντα διαλέγει ένα ρούχο βάση τριών βασικών «κανόνων»: να είναι cool, σοφιστικέ και άνετο.

Με τον οίκο Tommy Hilfiger να γνωρίζει καλύτερα απ΄όλους τι θα πει ανδρικό στιλ, η νέα συλλογή THFLEX Collection 2016, με κεντρικό πρόσωπο τον Rafael Nadal είναι γεγονός.

Φορώντας φινετσάτα tailored κοστούμια, ο αστέρας του τένις και κάτοχος 14 Grand Slam πόζαρε στον φακό του Mikael Jansson αποδεικνύοντας πως έχει αυτοπεποίθηση, είναι cool και δεν λαμβάνει υπ’ όψιν του το στυλ τόσο σοβαρά.

Βάλ' το όπως ο Ναδάλ -Τα υπέροχα νέα κοστούμια του Tommy Hilfiger [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Τα σχέδια του Tommy είναι cool, σοφιστικέ και εύκολα στο να φορεθούν, και είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζεται η συνεργασία μου με το brand το Φθινόπωρο του 2016» δήλωσε ο Rafael Nadal.

«Είτε ταξιδεύω για ένα τουρνουά τένις, είτε σε μία επίσημη εμφάνιση ή σε μία καθημερινή έξοδο για φαγητό με φίλους, ξέρω ότι υπάρχει το κατάλληλο σχέδιο Tommy Hilfiger για κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Ωστόσο, η πρωτοπορία του διάσημου οίκου δεν φαίνεται μόνο από την κομψότητα και ευελιξία της νέας συλλογής, αλλά και στο ότι δεν απευθύνεται μόνο σε ένα συγκεκριμένο τύπο άνδρα.

Είτε θέλεις κάτι πιο formal για το γραφείο, είτε κάτι πιο χαλαρό για τις βραδινές σου βόλτες, η συλλογή THFLEX Rafael Nadal Edition περιλαμβάνει κοστούμια για τρεις διαφορετικές περιστάσεις.

Έχοντας χωρίσει τη σειρά από μοντέρνα κοστούμια, blazers και πουκάμισα μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει στις παρακάτω κατηγορίες:

Βάλ' το όπως ο Ναδάλ -Τα υπέροχα νέα κοστούμια του Tommy Hilfiger [εικόνες] | iefimerida.gr 1
  • DOWN TIME

Το διακριτικό καθημερινό ντύσιμο συναντά το αβίαστα cool: κλασικό μάλλινο blazer, premium μάλλινο πουλόβερ και denton παντελόνια δίνουν το στίγμα τους για χαλαρά Σαββατοκύριακα.

Βάλ' το όπως ο Ναδάλ -Τα υπέροχα νέα κοστούμια του Tommy Hilfiger [εικόνες] | iefimerida.gr 2
  • STRICTLY BUSINESS

Ακριβής προσαρμογή, υψηλής ποιότητας κοστούμι δημιουργεί μία δυναμική εντύπωση: σοφιστικέ, αυστηρό και έτοιμο για δουλειά.

Βάλ' το όπως ο Ναδάλ -Τα υπέροχα νέα κοστούμια του Tommy Hilfiger [εικόνες] | iefimerida.gr 3
  • ON THE ROAD

Κατασκευασμένο για κίνηση και ταξίδι: υψηλής απόδοσης υφάσματα που ενώνουν την άνεση με την ελευθερία του μη-τσαλακωμένου από την αναχώρηση μέχρι την άφιξη.


Και στις τρεις περιπτώσεις τα κοστούμια της THFLEX Rafael Nadal Edition είναι φτιαγμένα από υψηλής απόδοσης Ιταλικά υφάσματα και είναι ραμμένα για τις σύγχρονες ανάγκες της κίνησης του σώματος. Μάλιστα, η επιλογή των μονόπετων και των σταυρωτών κοστουμιών έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει τις υπάρχουσες απαιτήσεις του σημερινού τρόπου ζωής με μία συμπαγή αίσθηση αφής και βελτιωμένη την δυνατότητα της έλλειψης ζαρώματος.

Ανακάλυψε και εσύ τη συλλογή THFLEX Rafael Nadal Edition στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Tommy Hilfiger Rafael nadal THFLEX Collection 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ