Ενα ακόμη show από τον Ζλάταν - Αρπαξε αντίπαλο από το λαιμό και απομάκρυνε τον διαιτητή [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενα ακόμη show από τον Ζλάταν - Αρπαξε αντίπαλο από το λαιμό και απομάκρυνε τον διαιτητή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς δεν περνά και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η νέα ήττα από την Φενέρμπαχτσε έφερε εκνευρισμό, ο Σουηδός άρπαξε το λαιμό τον Κιάερ και απώθησε τον διαιτητή που έκανε το... λάθος να τον ακουμπήσει.

Επειδή ακριβώς είναι ο Ζλάταν φυσικά, δεν είδε ούτε κίτρινη κάρτα. Αυτή είναι η απορία που εκφράζουν οι χρήστες των social media μετά απ' όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του «Σουκρού Σαράτσογλου».

Ο Ιμπραϊμοβιτς εκνευρίστηκε με ένα μαρκάρισμα του Κιάερ και τον άρπαξε από το λαιμό, μπροστά στον διαιτητή, τον 4ο αλλά και τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος προσπαθούσε μάταια να τον σταματήσει.

Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο ρέφερι του αγώνα, όμως ο Σουηδός με επιβλητικό βλέμμα, τράβηξε το χέρι του διαιτητή από πάνω του.

Σαν να σκέφτηκε εκείνη την ώρα, «τον Ζλάταν δεν θα τον ακουμπάς»...

Il attend quoi #Zlatan pour mettre un rouge à l'arbitre ? #FENMUN pic.twitter.com/aQoOmB6SDu

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ