Δύσκολος δρόμος πρόκρισης για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό – Ψάχνουν ένα «θαύμα» - iefimerida.gr

Δύσκολος δρόμος πρόκρισης για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό – Ψάχνουν ένα «θαύμα»

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ήττες για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό από Κάραμπαχ και Σταντάρ Λιέγης αντίστοιχα μείωσαν δραματικά τις ελπίδες πρόκρισης για τις δύο ελληνικές ομάδες στην πρώτη νοκ-άουτ φάση του Europa League.

Μπορεί ο Βλάνταν Ιβιτς να δήλωσε μετά την ήττα στο γήπεδο της Τούμπας, πως υπάρχουν ακόμη ελπίδες όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι πιθανότητες είναι υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του βορρά, δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό στα δύο παιχνίδια με τους Αζέρους και έμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας,τρεις βαθμούς πίσω από την Κάραμπαχ και έξι πίσω από την Φιορεντίνα.

Το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τους βιόλα, ματς στο οποίο ο ΠΑΟΚ μόνο με νίκη θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση. Παράλληλα όμως θα χρειαστεί και ήττα ή τουλάχιστον ισοπαλία της Κάραμπαχ στο Λίμπερετς, απέναντι στην Σλόβαν.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει τη νίκη και περιοριστεί στην ισοπαλία, θα χρειαστεί ήττα της Κάραμπαχ από την Σλόβαν προκειμένου να ελπίζει πως την τελευταία αγωνιστική οι Αζέροι θα ηττηθούν από την Φιορεντίνα εντός έδρας προκειμένου αυτός να πάρει την πρόκριση με νίκη επί των Τσέχων στην Τούμπα.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως σε περίπτωση ισοβαθμίας, το πρώτο κριτήριο είναι τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων που ισοβαθμούν, κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ είναι πίσω συγκριτικά με την Κάραμπαχ

Βαθμολογία
1.Φιορεντίνα 10
2.Κάραμπαχ 7
3.ΠΑΟΚ 4
4.Λίμπερετς1

Μόνο με θαύμα ο Παναθηναϊκός

Η βραδιά στο Άμστερνταμ εξελισσόταν ευνοϊκά για τον Παναθηναϊκό αφού ο Αγιαξ έπαιρνε τη νίκη απέναντι στη Θέλτα, κάτι που φυσικά ήθελε και η Σταντάρ Λιέγης, η οποία τελικά χαμογέλασε στο φινάλε.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι χρειάζεται δύο νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές, απέναντι σε Άγιαξ εκτός έδρας και Θέλτα εντός αλλά και ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ισοπαλία στο παιχνίδι που ακολουθεί ανάμεσα σε Σταντάρ και Θέλτα καθώς και ήττα την τελευταία αγωνιστική των Βέλγων από τον Αγιαξ.

Βαθμολογία
1.Άγιαξ 10
2.Θέλτα 5
3.Σταντάρ Λιέγης 5
4.Παναθηναϊκός 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ