Κατέθεσε την τροπολογία ο Κοντονής - «Τέλος στο καθεστώς σήψης του ποδοσφαίρου» - iefimerida.gr

Κατέθεσε την τροπολογία ο Κοντονής - «Τέλος στο καθεστώς σήψης του ποδοσφαίρου»

Φωτογραφία:ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σταύρος Κοντονής κατέθεσε στη Βουλή την τροπολογία, η οποία νομιμοποιεί τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία έως τις 31 Μαΐου του 2017 θα λειτουργεί υπό την εποπτεία της FIFA.

Ο υφυπουργός αθλητισμός έκανε λόγο στην ομιλία του για «τέλος στο καθεστώς σήψης και ανομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο» ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους τελευταίους 20 μήνες.

«Σήμερα με την τροπολογία αυτή δίνουμε το νομικό υπόβαθρο της λειτουργίας της Επιτροπής Εξομάλυνσης ως προς την σχέση της προς τους τρίτους, με το Κράτος και τους ιδιώτες.

Και θεωρούμε ότι αυτή η διαδικασία η οποία ξεκινά σήμερα, μπορεί να βάζει τέλος σε ένα καθεστώς απόλυτης διαφθοράς και σήψης, το οποίο υπήρχε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά εμείς έχουμε συναίσθηση ότι είναι μία διαδικασία η οποία ξεκινά, πρέπει να την παρακολουθούμε και πρέπει όλοι με καλή πίστη να βοηθήσουμε το έργο της Επιτροπής στην οποία προΐσταται ο Καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών, κ. Ιωάννης Δρόσος», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, ο Σταύρος Κοντονής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Κοντονής τροπολογια επο Fifa
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ