Ο Μαδούρο πήρε εκπομπή -Βάζει μουσική και βρίζει τους αντιπάλους του [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μαδούρο πήρε εκπομπή -Βάζει μουσική και βρίζει τους αντιπάλους του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλα παρουσιάζει καθημερινή, 2ωρη εκπομπή, στην οποία βάζει την αγαπημένη του μουσική και βρίζει τους πολιτικούς αντιπάλους του.


«Καλημέρα σε ολόκληρη τη Βενεζουέλα, είναι η πρώτη εκπομπή της Ωρας της Σάλσααααα, στο Ράδιο Miraflores, τη φωνή της αλήθειας». Αυτά συμβαίνουν στο Καράκας, κάθε μέρα στη 12 το μεσημέρι. Ο DJ είναι ένας μουστακαλής κύριος, με γαλάζιο πουκάμισο και ύφος γεμάτο αυτοπεποίθηση, ο πρόεδρος της χώρας! Δείτε το αμίμητο βίντεο από την εκπομπή του:

Στο παρελθόν ο Νίκολας Μαδούρο υπήρξε οδηγός λεωφορείου, τώρα έγινε DJ σε ραδιοφωνικό σταθμό τον οποίο δημιούργησε ο ίδιος, τον περασμένο Οκτώβριο, στο εσωτερικό του προεδρικού μεγάρου!

(Ο Μαδούρο και η σύζυγός του κάνουν ραδιόφωνο, μέσα στο προεδρικό μέγαρο)

Ο Μαδούρο πήρε εκπομπή -Βάζει μουσική και βρίζει τους αντιπάλους του [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ο Μαδούρο πήρε εκπομπή -Βάζει μουσική και βρίζει τους αντιπάλους του [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Kαι 5ωρη εκπομπή στην τηλεόραση
Δεν αρκείται βέβαια μόνο στο ραδιόφωνο ο Μαδούρο. Κάθε Τρίτη βράδυ έχει τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο «Επαφή με τον Μαδούρο», την οποία όλα τα κανάλια είναι υποχρεωμένα να αναμεταδίδουν. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρεται σε όλα τα θέματα επικαιρότητας και απαντάει στις ερωτήσεις των πολιτών. Η τηλεοπτική του εκπομπή κρατάει το ελάχιστο 3 ώρες, συνήθως φτάνει τις 5 ώρες.
Αυτό που κάνει τώρα στο ραδιόφωνο είναι διαφορετικό. Η Ωρα της Σάλσα είναι μια εκπομπή αφιερωμένη στη μουσική, ένα πάθος για τον διάδοχο του Ούγκο Τσάβες. Ο Μαδούρο δεν τραγουδάει, αλλά στις πολιτικές συναντήσεις λατρεύει να δείχνει το ταλέντο χορευτή που πιστεύει ότι διαθέτει, στην αγκαλιά της συζύγου του Cilia Flores.
Την περασμένη Δευτέρα, στις 12 ακριβώς, στην πρώτη του εκπομπή, όλα τα ραδιόφωνα της χώρας άνοιξαν. Εξάλλου όλοι οι κάτοικοι της Βενεζουέλας αγαπούν την σάλσα, παρότι γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στη δεκαετία του '60.
Ο Μαδούρο ξεκίνησε την εκπομπή του με ένα κλασικό κομμάτι του πορτορικάνου Ray Barretto, με τίτλο Indestructible, που είναι το κομμάτι-φετίχ του προέδρου της Βενεζουέλας. Ο Barretto τραγούδησε αυτό το κομμάτι το 1973 και εξιστορούσε την ικανότητά του να ξεπερνάει όλες τις καταιγίδες. Το μήνυμα εκ μέρους του Μαδούρο είναι σαφές: παρά το οικονομικό και πολιτικό χάος στη χώρα του, ο τσαβισμός είναι ακατανίκητος!

Ακούστε το αγαπημένο κομμάτι του Μαδούρο:


Σχόλια για την επικαιρότητα γίνονται σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής του Μαδούρο. Στον πρόεδρο της βουλής (πλειοψηφία της αντιπολίτευσης) Henry Ramos Allup, αφιέρωσε το τραγούδι Quitaté la Mascara («Βγάλε τη μάσκα σου») καθώς και το τραγούδι Tu loco loco, yo tranquilo («Εσύ κάνεις σαν τρελός, εγώ είμαι ήσυχος») του Roberto Roena.

Ακούστε το κομμάτι που αφιερώνει ο Μαδούρο στον πολιτικό του αντίπαλο:

Θέλοντας να παίξει και με τον εαυτό του ο Μαδούρο αφιέρωσε στον ίδιο το κομμάτι El bigotón de Danilo («Το χοντρό μουστάκι του Ντανίλο» ενώ αφιέρωσε στη γυναίκα του που ήταν παρούσα στο στούντιο το τραγούδι Besos Brujos («Μαγεμένα φιλιά»).
Ολοι απορούν με τα νέα καμώματα του Μαδούρο. Η σάλσα δεν είναι καν η αγαπημένη μουσική των νέων και θεωρείται μουσική των γέρων. Οι νέοι βενεζουελάνοι ακούνε reggaeton, r’n’b εμπορικό και φολκλόρ. Οι αγαπημένοι τους σταρ είναι το ντουέτο Chino y Nacho, που δεν χάνει ευκαιρία να επικρίνει το καθεστώς Μαδούρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαδούρο εκπομπή ραδιόφωνο τηλεόραση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ