Και μέλη της ΛΑ.Ε. στην πορεία των συνταξιούχων - iefimerida.gr

Και μέλη της ΛΑ.Ε. στην πορεία των συνταξιούχων

φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλιμάκιο της ΛΑ.Ε. αποτελούμενο από τους Δημήτρη Στρατούλη, Σόφη Παπαδόγιαννη, Γιάννη Δούκα και Χρήστο Παπαδέα, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της, παραβρέθηκαν σήμερα στην μεγαλειώδη συγκέντρωση των συνταξιούχων.

Στην συγκέντρωση ενάντια στις παλιές και νέες μνημονιακές μειώσεις των συντάξεών τους.

Μετά το τέλος της κινητοποίησης των συνταξιούχων ο Δημήτρης Στρατούλης μέλος της Π.Γ. της ΛΑ.Ε. και πρώην αν. Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης έκανε την εξής δήλωση στους παριστάμενους δημοσιογράφους:

«Η ΛΑ.Ε. χαιρετίζει την σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία των συνταξιούχων και στηρίζει ολόψυχα τους αγώνες τους ενάντια στις παλιές και νέες μνημονιακές μειώσεις των συντάξεών τους.

Οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα τρία μνημόνια, που ψήφισαν, εφάρμοσαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν οδήγησαν τις συντάξεις στα τάρταρα και συνεχίζουν να οδηγούν τους συνταξιούχους στη φτώχεια και στην απόλυτη οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση.

Οι συνταξιούχοι με την συνέχιση και κλιμάκωση των ενωτικών, μαζικών και μαχητικών αγωνιστικών κινητοποιήσεών τους και με το συντονισμό τους με τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους ανέργους και τους μικρομεσαίους επαγγελματίες επιστήμονες και αγρότες, σε ένα παλλαϊκό μέτωπο ξεσηκωμού μπορούν να ανατρέψουν και θα ανατρέψουν τις συνταξιοκτόνες μνημονιακές πολιτικές και όσους τις εφαρμόζουν ή τις στηρίζουν».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταξιουχοι ΠΟΡΕΙΑ ΛΑ.Ε.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ