Ντέρμπι στην Euroleague - Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ κοντράρονται στο ΣΕΦ - iefimerida.gr

Ντέρμπι στην Euroleague - Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ κοντράρονται στο ΣΕΦ

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00, ΕΡΤ) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague και θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στο αήττητο σερί των Ρώσων.

Η νίκη επί της Μπασκόνια εκτόξευσε την ψυχολογία των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Η ομάδα μπορεί να μην ικανοποίησε αμυντικά όμως επιθετικά πραγματοποίησε εξαιρετικό παιχνίδι, έχοντας εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας από τη γραμμή του τριπόντου.

Η ΤΣΣΚΑ από την πλευρά της δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ούνικς Καζάν και τώρα δίνει ένα πολύ δυνατό τεστ σε μια από τις πιο σκληρές έδρες της διοργάνωσης. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα σε αντίθεση με τον Σφαιρόπουλο, ο οποίος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει τη συμμετοχή του Γκριν.

Πάντως, στην τελευταία προπόνηση ο Βασίλης Σπανούλης, έδειξε μέρος των διαθέσεών του για την αναμέτρηση με τη «ρώσικη αρκούδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΤΣΣΚΑ Μόσχας Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ