Η καλαίσθητη ταβέρνα στις Τζιτζιφιές που έχει ο Νίκος Μιχαήλ είναι μόνο για μερακλήδες.
Εδώ θα βρείτε πάντα ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, μαγειρεμένα με πολύ ιδιαίτερο στυλ. Το ψάρι δεν είναι εύκολο φαγητό, αλλά ο κύριος Μιχαήλ έχει έναν δικό του τρόπο να εφευρίσκει συνταγές, προσφέροντας μια απόλυτη εμπειρία γεύσης, ακόμα και σε όσους δεν είναι φαν του είδους.
Ονόμασε το μαγαζί του « Άργουρα», γιατί αυτή είναι η αρχαία ονομασία του χωριού του στην Εύβοια. Σήμερα λέγεται Αργυρό. Είναι ένα μικρό ορεινό χωριό, στο οποίο γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Κατέβαινε όμως συχνά στην παραλία που βρίσκεται κοντά, στο Πόρτο Βούβαλο: εκεί μυήθηκε στα μυστικά της θάλασσας κι έμαθε να ξεχωρίζει τα ψάρια και τα όστρακα.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.