Βολές από το ΚΚΕ στην κυβέρνηση για την κατάληψη στον Βοτανικό - iefimerida.gr

Βολές από το ΚΚΕ στην κυβέρνηση για την κατάληψη στον Βοτανικό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κατάληψη που πραγματοποιείται στον χώρο που προορίζεται για την κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό αναφέρεται με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Η κατάληψη του χώρου που προορίζεται για την κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό από ακροδεξιά, φασιστικά στοιχεία και τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, συνεχίζεται εδώ και τέσσερις μήνες με την ανοχή της κυβέρνησης και του δήμου της Αθήνας, παρά τις επανειλημμένες παρεμβάσεις των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ στο δημοτικό συμβούλιο», αναφέρει σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.

«Η ταμπέλα της δήθεν αλληλεγγύης σε άστεγους Έλληνες και ο ψευτοπατριωτισμός που πουλάνε τα φασιστοειδή, γνωστά τσιράκια του συστήματος, δεν μπορεί να κρύψει ότι εξυπηρετούν επικίνδυνες και άθλιες μεθοδεύσεις σε βάρος του λαού ο οποίος μπορεί να τους απομονώσει διεκδικώντας μέτρα ανακούφισης των αστέγων και συνολικά της λαϊκής οικογένειας», προσθέτει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ Βοτανικός κατάληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ