Δύσκολη αποστολή στο Καζακστάν: Με κλειστή οροφή το Αστάνα-Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Δύσκολη αποστολή στο Καζακστάν: Με κλειστή οροφή το Αστάνα-Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Καζακστάν απέναντι στην Αστάνα (18:00, OTESport 2) δοκιμάζει τις δυνάμεις του ο Ολυμπιακός για την 4η αγωνιστική του Europa League και έχοντας στο πίσω του μυαλού του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πάουλο Μπέντο άφησε στην Αθήνα βασικά στελέχη της ομάδας του για να πάρουν ανάσες και φυσικά για να ξεκουραστούν ενόψει του ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό. Αυτό όμως όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος στην τελευταία συνέντευξη Τύπου δεν σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην Αστάνα.

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση, σε μια έδρα, η οποία παραμένει αήττητη στα τελευταία 10 ματς. Η Αστάνα δεν έδειξε κάτι σημαντικό στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Φάληρο πριν από δύο εβδομάδες όπου και ηττήθηκε με σκορ 4-1, ωστόσο στην έδρα της ισχυροποιείται και εκεί βασίζεται για να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί από τον όμιλο.

Πολικό ψύχος

Οι θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη της Αστάνα δεν ξεπερνούν τους 0 βαθμούς και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε για μια ακόμη φορά, το παιχνίδι να διεξαχθεί με την οροφή κλειστή, όπως γίνεται άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια της Αστάνα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Τα πλάνα της 11άδας

Ο Μπέντο δεν έχει στη διάθεσή του τους Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα ενώ εκτός έμειναν λόγω ενοχλήσεων οι Σιόβας και Μάριν.

Ο Λεάλι θα αγωνιστεί βασικός γκολκίπερ και στην άμυνα οι Ομάρ, Βιάνα, Μποτία και Ρέτσος. Στη μεσαία γραμμή Μπουχαλάκης και Ρομαό θα αποτελέσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, με τον Μάρτινς μπροστά τους ενώ τα άκρα θα καλύψουν οι Σεμπά και Ελιονούσι. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Καρντόσο, με τον Ιντέγε να παίρνει ανάσες ενόψει Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αστανα Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ