Επιασαν τους Ρομά που λήστεψαν την Αννα Βίσση -Εμεναν σε βίλες με πισίνες, κυκλοφορούσαν με Ferrari και Porsche - iefimerida.gr

Επιασαν τους Ρομά που λήστεψαν την Αννα Βίσση -Εμεναν σε βίλες με πισίνες, κυκλοφορούσαν με Ferrari και Porsche

Φωτογραφία: Sooc/Δημήτρης Πανίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες σε πάνω από 30 άτομα, μέλη εγκληματικών οργανώσεων που είχαν ρημάξει σπίτια σε όλη την Ελλάδα, πέρασε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο εγκληματικές οργανώσεις που διαρθρώνονται σε πολλές υποομάδες, τα μέλη των οποίων διέπρατταν ληστείες και κλοπές - διαρρήξεις σε όλη τη χώρα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι της Αννας Βίσση και της δημοσιογράφου Ηρώς Καριοφύλλη.

Κατά πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές έχουν εντοπίσει πάνω από 50 σπίτια-κρησφύγετα (ορισμένα εκ των οποίων βίλες με πισίνες) στα οποία τα μέλη των συμμοριών έκρυβαν κλοπιμαία, ναρκωτικά, κοσμήματα, μεγάλα χρηματικά ποσά (200 χιλιάδες ευρώ), αλλά και δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα, Ferrari και Porsche, χρυσές λίρες και όπλα.

Ολα ήταν κρυμμένα σε ειδικές για τον σκοπό αυτό κρύπτες σε πλακάκια μπάνιου, στην κουζίνα, σε ντουλάπες, ακόμη και σε φωταγωγούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπείρα Άννα Βίσση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ