H Ντόρι Γρίνσπαν ψήνει μπισκότα για περισσότερα από 30 χρόνια στην Νέα Υόρκη και αν μη τι άλλο, ξέρει καλύτερα απ΄όλους τα μυστικά του αγαπημένου μας γλυκού.
Με την ίδια πλέον να μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Νέας Υόρκης, Παρισιού και Κονέκτικατ, η Ντόρι έδωσε τις top συμβουλές για να πετύχεις το σνακ που πάει με όλα...
Πως να φτιάξεις τέλεια σπιτικά μπισκότα:
Δεν χρειάζεται να αφήσουμε την ζύμη να «ξεκουραστεί» πολλή ώρα
Αυτό που λένε πως πρέπει να αφήσουμε την ζύμη να ξεκουραστεί μόλις την ξεπαγώσουμε δεν ισχύει για την Ντόρι. Η ίδια επισημαίνει πως μπορείς να δουλέψεις την ζύμη ενώ ξεπαγώνει και όχι να περιμένεις ώρες για να ξεκινήσεις το baking.
Διαβάστε τα υπόλοιπα 4 τιπς στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο