Ένα μωρό, μία καρδιά, δύο κεφάλια! - iefimerida.gr

Ένα μωρό, μία καρδιά, δύο κεφάλια!

Βραζιλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε μια 25χρονη από τη Βραζιλία, το οποίο όμως έχει κάτι παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους: Δύο πλήρως διαμορφωμένα κεφάλια!

Η 25χρονη Μαρία ντε Νασάρε ζει σε μια απομονωμένη περιοχή της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα να μην έχει κάνει καμία εξέταση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της κι έτσι να μη γνωρίζει την έκπληξη που της επεφύλασσε η φύση.

Το παιδί γεννήθηκε με καισαρική και μόνο τότε η μητέρα του συνειδητοποίησε ότι είχε δύο κεφάλια. Ωστόσο, δηλώνει πολύ ευτυχισμένη που το παιδί είναι καλά στην υγεία του και όλα του τα ζωτικά όργανα λειτουργούν κανονικά. Μιλώντας μάλιστα σε τοπική εφημερίδα, η 25χρονη δήλωσε ότι το μωρό θηλάζει και με τα δύο του στόματα.

Οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι για το μέλλον του μωρού και εξηγούν ότι γεννήθηκε με δύο κεφάλια ως αποτέλεσμα καθυστέρησης στη διαίρεση του ωαρίου. Ξεκαθαρίζουν ωστόσο, ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε επέμβαση είτε για διαχωρισμό, είτε για να κόψουν το ένα κεφάλι μιας και κάτι τέτοιο θα σήμαινε το θάνατο του βρέφους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που συμβαίνει στη Βραζιλία. Το πρώτο μωρό με δύο κεφάλια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και τελικά πέθανε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ