Σβίγκου: Σαφής διάθεση αλλαγής στάσης της ΝΔ με την πρόταση Κουτρομάνου - iefimerida.gr

Σβίγκου: Σαφής διάθεση αλλαγής στάσης της ΝΔ με την πρόταση Κουτρομάνου

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διάθεση αλλαγής στάσης της ΝΔ διέκρινε η Ράνια Σβίγκου, μετά την πρόταση της αξ. Αντιπολίτευσης να είναι πρόεδρος του ΕΣΡ, ο Αθανάσιος Κουτρομάνος.

«Με την πρόταση της ΝΔ για τον κ. Κουτρομάνο, βλέπουμε μια σαφή διάθεση αλλαγής στάσης, έστω κι αν αυτή γίνεται με καθυστέρηση μιας μέρας. Είναι μια πρόταση, η οποία δεν ακούστηκε στη χθεσινή διάσκεψη των προέδρων, με αποτέλεσμα η ΝΔ να στέκεται απομονωμένη», σχολίασε η κ. Σβίγκου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ακόμη ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε από την αρχή της συζήτησης για τις τηλεοπτικές άδειες ξεκάθαρη πολιτική βούληση για μια δημοκρατική ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου» και σημείωσε ότι «απέναντι σε αυτό στάθηκε σύσσωμο το τηλεοπτικό κατεστημένο, αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση».

«Αν κάτι έχουμε δείξει σε όλη την ιστορία με το ΕΣΡ είναι ότι είμαστε ανοιχτοί και σε συναινετικές λύσεις και σε συναινετικές προτάσεις», κατέληξε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ