«Γ@@ω τον Μπραντ Πιτ»: Το «κρυφό» μήνυμα του άντρα της Τζένιφερ Aνιστον για τους Μπραντζελίνα [εικόνες] - iefimerida.gr

«Γ@@ω τον Μπραντ Πιτ»: Το «κρυφό» μήνυμα του άντρα της Τζένιφερ Aνιστον για τους Μπραντζελίνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ όλοι έχουν σωπάσει πια σχετικά με το διαζύγιο-φωτιά των Μπραντζελίνα, ο σύζυγος της Τζένιφερ Ανιστον συνεχίζει να στέλνει τα δικά του «κρυφά» μηνύματα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Τζάστιν Θερού ανέβασε μία εικόνα από ένα γκράφιτι του Nick Flatt θέλοντας έτσι να εκφράσει τις απόψεις του σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ.

A photo posted by Jennifer Joanna Aniston ❤️ (@jenniferanistonlove.fan) on Oct 6, 2016 at 2:03pm PDT

Στο γκράφιτι έγραφε διάφορες εκφράσεις όπως «γ@@@ την πολιτική", "γ@@@ τον πόλεμο" και "γ@@@ τον ιμπεριαλισμό», αλλά αυτό που έκανε το Instagram να πάρει φωτιά ήταν κυρίως η φράση «γ@@@ τον Μπραντ Πιτ».

Με τους φαν του να πιάνουν κατευθείαν το μήνυμα, πολλοί δεν δίστασαν να συγχαρούν το 46χρονο ηθοποιό για την τόλμη του, δείχνοντας έτσι τι πιστεύει για τον χωρισμό της χρονιάς.

Η ανάρτησή του έρχεται αφότου η κοινή φίλη του ζευγαριού Chelsea Handler υπερασπίστηκε την Τζένιφερ Ανιστον, τονίζοντας πως είναι γελοίο να πιστεύουν ότι θα την ένοιαζε το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ: «Είναι ανόητο και θλιβερό που σέρνουν την Τζένιφερ σε όλο αυτό. Λες και νοιάζεται. Δεν τη νοιάζει την Τζένιφερ».

A photo posted by @justintheroux on Oct 29, 2016 at 10:25am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πιτ Τζάστιν Θερού instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ