Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο: Τεράστια ευκαιρία για την προβολή των ελληνικών θέσεων η επίσκεψη Ομπάμα - iefimerida.gr

Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο: Τεράστια ευκαιρία για την προβολή των ελληνικών θέσεων η επίσκεψη Ομπάμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο της Ελλάδας χαρακτηρίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρόεδρος του Ελληνομερικανικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος, τονίζοντας ότι η επικείμενη επίσκεψη Ομπάμα αποτελεί τεράστια ευκαιρία προβολής των ελληνικών θέσεων για σειρά ζητημάτων.

Ειδικότερα ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Σίμος Αναστασόπουλος, εν όψη της επίσκεψης του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ στην χώρα μας, Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε:

«Η επίσκεψη του Προέδρου Ομπάμα στην Ελλάδα αποτελεί αναγνώριση των ελληνικών προσπαθειών και τεράστια ευκαιρία προβολής των θέσεων μας σε οικονομικά, γεωπολιτικά και μεταναστευτικά θέματα.

Οι ΗΠΑ με την διαχρονική στάση τους στα εθνικά και οικονομικά μας θέματα αποτελούν τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο της Ελλάδας και τον σταθερότερο υποστηρικτή των ελληνικών θέσεων για την ανάγκη περιορισμού των πολιτικών λιτότητας, διευθέτησης του χρέους και έξοδο από την κρίση.

Η υιοθεσία του Προγράμματος και η ενιαία κυβερνητική φωνή θα στείλουν σοβαρό μήνυμα προσήλωσης στις μεταρρυθμίσεις, θα ενισχύσουν την αμερικανική υποστήριξη και θα διευκολύνουν την επιστροφή στις αγορές και την βιώσιμη ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ