Γιατί η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την όμορφη ηθοποιό δεν πρόκειται να φθάσει ποτέ στην εκκλησία [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την όμορφη ηθοποιό δεν πρόκειται να φθάσει ποτέ στην εκκλησία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι δεν είναι απλά φήμες και ότι η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, την Αμερικανίδα ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στο «Suits», είναι όχι απλά πραγματική, αλλά και η πιο σοβαρή μετά τον χωρισμό του από την Κρεσίντα Μπόνας το 2014.

Πόσο ευοίωνο όμως προβλέπεται το μέλλον της και τελικά πόσο εύκολα θα καταφέρουν να τη διατηρήσουν; Το ερώτημα φαίνεται πως απασχολεί τα περισσότερα βρετανικά ΜΜΕ τα οποία έχουν ξεκινήσει ήδη να σκαλίζουν το παρελθόν της 35χρονης ηθοποιού, με την Telegraph να αποκαλύπτει ότι η ηθοποιός όταν γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα διατηρούσε ήδη δεσμό με τον Καναδό σεφ Κόρι Βιτιέλο με τον οποίο και χώρισε για να διευκολύνει την σχέση της με τον διάσημο γαλαζοαίματο.

Οι δυο τους πιθανότατα γνωρίστηκαν όταν εκείνος ταξίδεψε στον Καναδά με αφορμή τα Invictus Games μία αθλητική διοργάνωση για τους τραυματίες πολέμου που προωθεί.

Από την πλευρά του πάντως ο πρώην της ηθοποιού αρνήθηκε να απαντήσει στις αδιάκριτες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν ο πρίγκιπας ήταν η αιτία που καταστράφηκε η σχέση τους. Πάντως λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον χώρισμό τους, πιστεύεται ότι ο Χάρι ακολούθησε με ψεύτικο λογαριασμό τα social media της ηθοποιού ενημερώνοντας την για την πραγματική ταυτότητά του, ενώ ο δεσμός τους «έδεσε» για τα καλά τον Αύγουστο.

Γιατί η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την όμορφη ηθοποιό δεν πρόκειται να φθάσει ποτέ στην εκκλησία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ηθοποιός με τον Καναδό σεφ. Φωτογραφία: Rex /Telegraph

Το εμπόδιο στη σχέση τους

Με την είδηση της σχέσης να σκάει σα βόμβα σε Κυριακάτικη εφημερίδα, ο πρίγκιπας Χάρι μην θέλοντας να τραβήξει περαιτέρω την προσοχή πάνω του, λέγεται ότι ακύρωσε το ταξίδι του προς το Τορόντο όπου ζει η Μέγκαν Μαρκλ.

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 21, 2016 at 12:49pm PDT

Η κίνηση αυτή σημαίνει ότι ο 32χρονος θέλει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς τη θεωρεί σοβαρή. Ένας νέος παράγοντας όμως έρχεται να κάνει την κατάσταση λίγο πιο δύσκολη και να δημιουργήσει εμπόδια.

Όπως εξηγεί η Telegraph, το Μπάκιγχαμ θα αντιμετωπίσει με σκεπτικισμό την Αμερικανίδα ηθοποιό καθώς αυτή έχει υπάρξει ήδη παντρεμένη και άρα... χωρισμένη, και αν ποτέ ο πρίγκιπας θελήσει να την παντρευτεί, θα πρέπει πρώτα να ζητήσει την άδεια της γιαγιάς του.

Τι σημαίνει αυτό; Με το παλάτι να μετρά ήδη μία παρόμοια πληγή, όταν πίσω στο 1936 ο Εδουάρδος VIII αναγκάστηκε να απαρνηθεί το θρόνο για να παντρευτεί την αγαπημένη του Ουάλις Σίμπσον, μία Αμερικανίδα διαζευγμένη, μάλλον η βασίλισσα θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Σύμφωνα με την Telegraph όμως, η Ελισάβετ πιθανότατα δεν θα θελήσει να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία του εγγονού της.

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Jul 27, 2016 at 10:47pm PDT

Για την ιστορία, η ηθοποιός έπειτα από μία σχέση 7 χρόνων παντρεύτηκε το 2011 τον Τρέβορ Ένγκελσον, έναν Αμερικανό παραγωγό ταινιών με τον οποίο όμως χώρισε 2 χρόνια αργότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ