Ενωση Κεντρώων για ΕΣΡ: Αν συνεχίσει έτσι η κυβέρνηση θα χάσει την όποια αξιοπιστία της απέμεινε - iefimerida.gr

Ενωση Κεντρώων για ΕΣΡ: Αν συνεχίσει έτσι η κυβέρνηση θα χάσει την όποια αξιοπιστία της απέμεινε

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία αξία δεν έχουν οι ψηφοφορίες για το νέο ΕΣΡ, χωρίς προσυνεννόηση μεταξύ των κομμάτων, τονίζει η Ενωση Κεντρώων.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα εξηγεί γιατί καταψήφισε την πρόταση της κυβέρνησης για το Συμβούλιο, τονίζοντας ότι οι ψηφοφορίες δεν έχουν αξία χωρίς προσυνεννόηση «ιδιαίτερα όταν τα προτεινόμενα πρόσωπα ανήκουν σε κόμματα και δεν είναι αντικειμενικού κύρους και αδιαπραγμάτευτης κοινωνικής αποδοχής».

Αν συνεχίσει έτσι η κυβέρνηση θα χάσει την όποια αξιοπιστία της έχει απομείνει, προειδοποιεί η Ενωση Κεντρώων, υπογραμμίζοντας ότι το Σύνταγμα δεν ζητά τυχαία τα 4/5 της πλειοψηφίας της Διάσκεψης των Προέδρων.

«Ζητά συναίνεση και συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουν τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και ο κ. Μητσοτάκης. Η συναίνεση είναι αυτό που λείπει και αν συνεχίσει να λείπει η χώρα θα βυθιστεί στο χάος. Έτσι εξηγείται το -όχι- της Ένωσης Κεντρώων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων ΕΣΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ