Μητσοτάκης σε Παυλόπουλο: Εκλογές τώρα -Είναι η μόνη λύση για να φύγουμε από την πολιτική παρακμή - iefimerida.gr

Μητσοτάκης σε Παυλόπουλο: Εκλογές τώρα -Είναι η μόνη λύση για να φύγουμε από την πολιτική παρακμή

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ώρα και ένα τέταρτο κράτησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές.

«Εξήγησα εκτενώς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, όχι μόνο για την πορεία της οικονομίας, και επανέλαβα τους εντονότατους προβληματισμούς μου για υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη συνάντησή του με τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Δήλωσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, ότι οι εκλογές είναι η μόνη λύση για να βγει η χώρα το συντομότερο δυνατόν από την πολιτική παρακμή.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ λέει δημοκρατικό πραξικόπημα την αποκατάσταση της νομιμότητας» σχολίασε μέσω του ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, εννοώντας ως «αποκατάσταση της νομιμότητας» τις τηλεοπτικές άδειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ