Η ΕΡΤ για Πολύδωρα: Δεν απολογούμαστε για τους καλεσμένους και τις ερωτήσεις που κάνουμε - iefimerida.gr

Η ΕΡΤ για Πολύδωρα: Δεν απολογούμαστε για τους καλεσμένους και τις ερωτήσεις που κάνουμε

Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, η ΕΡΤ απαντά στις αιτιάσεις – κυρίως των κομμάτων της αντιπολίτευσης – αναφορικά με την σημερινή συνέντευξη του Βύρωνα Πολύδωρα.

Η διοίκηση της ΕΡΤ σημειώνει ότι «θα μπορούσαμε να απολογηθούμε για το αν κάπου έχει αδικηθεί οποιοδήποτε κόμμα, και να επανορθώσουμε» ωστόσο προσθέτει: «Δεν πρόκειται όμως να απολογηθούμε για τους καλεσμένους στις εκπομπές μας και τις ερωτήσεις που τους θέτουμε».

Στην ανακοίνωσή της η ΕΡΤ διερωτάται «σε ποιον αρνήθηκε ποτέ η ΕΡΤ δημόσιο βήμα για να εκθέσει τις απόψεις του;» και επιπλέον: «Είναι ή δεν είναι δημοσιογραφικό θέμα ο κ. Πολύδωρας, πολλώ δε μάλλον όταν στη συνέντευξη αυτή ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί;».

Καταλήγει τέλος σημειώνοντας: «Όποιος θέλει να του υποβάλουμε λίστες με καλεσμένους ή ερωτήσεις, ας το δηλώσει ευθέως…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ Βυρων Πολύδωρας συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ