Ο Τομ Κρουζ θέλει για συμπρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Μπέκαμ - iefimerida.gr

Ο Τομ Κρουζ θέλει για συμπρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Τομ Κρουζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τροχιά στην καριέρα του αστέρα Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλει να δώσει ο Τομ Κρουζ, καθώς προσπαθεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή να γίνει συμπρωταγωνιστής του σε ταινία δράσης.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Mirror, ο Κρουζ είπε ότι θεωρεί ότι ο Μπέκαμ θα σκίσει σε ρόλο πρωταγωνιστή, ενώ αποκάλυψε ότι ψάχνει απεγνωσμένα για το κατάλληλο σενάριο που θα ταιριάζει «γάντι» στον ποδοσφαιριστή και θα κάνει το box office να χτυπήσει «κόκκινο».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Τομ Κρουζ είπε ότι θα μπορούσε να είναι μια ταινία σχετική με το ποδόσφαιρο, το οποίο είναι κάτι που ο Μπέκαμ ξέρει να κάνει πολύ καλά, ενώ πρόσθεσε αστειευόμενος ότι «ο Ντέιβιντ θα πρέπει πρώτα να με μάθει ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του, ο Μπέκαμ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο λέγοντας χαρακτηριστικά στη Mirror: «Αν ποτέ σκεφτώ να κάνω καριέρα στο Χόλιγουντ θα συμβουλευτώ οποσδήποτε τον Τομ».

Η φιλία των δυο αντρών μετράει πολλά χρόνια. Μάλιστα ο Τομ χάρισε στο Ντέιβιντ το βελούδινο τζάκετ που φορούσε το 1994 στην ταινία «Jerry Maguire», όταν έμαθε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Βικτόρια, είδαν τη συγκεκριμένη ταινία στο πρώτο τους ραντεβού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ