Κάπως χειμωνιάτικο φαγητό, αλλά φίνο. Θα ταιριάξει απόλυτα αν έρθει απότομα κρύο.
Μη φοβηθείτε τα υλικά, ακολουθήστε προσεκτικά την συνταγή για τέλειο αποτέλεσμα.
Υλικά
- 1 ψαρονέφρι χοιρινό, χοντροκομμένο σε φιλέτα
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 6-8 μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1 πράσο, μόνο το λευκό
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- Θυμάρι, 1 κουταλιά γλυκού
- 1 κουταλιά σούπας αλεύρι
- 1/2 φλυτζάνι γιαούρτι, πλήρες
- 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
- Βάλτε στη φωτιά ένα βαρύ και ποιοτικό τηγάνι
- Αλάτι και πιπέρι στα χοιρινά φιλετάκια -Ροδίστε τα καλά, σε ελαιόλαδο
- Βγάλτε τα, ρίξτε στο τηγάνι το πράσο ψιλοκομμένο, τα μανιτάρια και το σκόρδο
- Ροδίστε τα καλά για 4-5 λεπτά να βγάλουν υπέροχα αρώματα, ρίξτε και το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι
- Ρίξτε το αλεύρι στο τηγάνι, ανακατέψτε για 3-4 λεπτά και ρίξτε την κρέμα γάλακτος
- Βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά -Ρίξτε το γιαούρτι και ανακατέψτε καλά
- Προσθέστε τα χοιρινά φιλετάκια, δοκιμάστε αν χρειάζεται αλάτι, ρίξτε πιπέρι και σερβίρετε αμέσως
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο