Ο Αντονι Μπουρντέν εξηγεί το Νο 1 λάθος που κάνουν όλοι στο ψήσιμο της μπριζόλας - iefimerida.gr

Ο Αντονι Μπουρντέν εξηγεί το Νο 1 λάθος που κάνουν όλοι στο ψήσιμο της μπριζόλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σου βγαίνει άνοστη, παραψημένη και στεγνή;

Αν κάθε φορά που αποφασίζεις να ψήσεις στο μπάρμπεκιου ή στο φούρνο μπριζόλες, καταλήγεις στο ψητοπωλείο της γειτονιάς σου, γιατί απλά δεν σου πέτυχε η δική σου στο ψήσιμο, τότε βρήκαμε τι κάνεις λάθος.

O σεφ Αντονι Μπούρντεν ξέρει τι φταίει και δεν μπορείς να πετύχεις την σωστά ψημένη μπριζόλα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπριζόλα Άντονι Μπουρντέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ