Γυναίκα συνελήφθη να χορεύει τσιτσίδι γύρω από ένα πτώμα - iefimerida.gr

Γυναίκα συνελήφθη να χορεύει τσιτσίδι γύρω από ένα πτώμα

Σουηδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σουηδική αστυνομία έψαχνε από το Σεπτέμβριο έναν άνδρα, ο οποίος εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Τελικά τον βρήκε πριν λίγες ημέρες, να σαπίζει στον καναπέ μιας γυναίκας, ενώ αυτή χόρευε γύρω του φορώντας μόνο το άρωμά της.

Η 52χρονη γυναίκα είχε σχέσεις μαζί του, αλλά όταν πριν τρεις μήνες ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς αν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την εξαφάνισή του, είχε πει ότι δεν είχε ιδέα που βρισκόταν ο άνδρας.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες προέκυψαν νέα στοιχεία για την υπόθεση και οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν και πάλι τη γυναίκα για να τις κάνουν ερωτήσεις. Όταν έφτασαν στο σπίτι, η πόρτα ήταν μισάνοιχτη και μπήκαν χωρίς να χτυπήσουν, με αποτέλεσμα να βρεθούν μπροστά σε ένα αλλόκοτο θέαμα.

Το πτώμα του αγνοούμενου βρισκόταν πάνω στον καναπέ της, σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, κι εκείνη χόρευε τσιτσίδι γύρω του.

Η γυναίκα συνελήφθη, ωστόσο από την έρευνα προέκυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο άνδρας πέθανε από φυσικά αίτια, κι έτσι αφέθηκε ελεύθερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξαφάνιση χορός Σουηδία πτώμα καναπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ