Πιθανή η αύξηση της στρατιωτικής θητείας - iefimerida.gr

Πιθανή η αύξηση της στρατιωτικής θητείας

Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάνω από τρεις ώρες διήρκησε η συνεδρίαση των μελών της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κατόπιν προσκλήσεως του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου, στην οποία συζητήθηκαν η αύξηση της θητείας αλλά και το συνταξιοδοτικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της επιτροπής, πλην των εκπροσώπων του ΚΚΕ, θεωρούν ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την εξεύρεση λύσης στο θέμα των ναυπηγείων.

Όσον αφορά το μισθολόγιο και το συνταξιοδοτικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναμένει τις προτάσεις του υπουργείου Οικονομικών για να τοποθετηθεί σχετικά.

Για το θέμα της αύξησης της θητείας, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναμένει τις εισηγήσεις των Γενικών Επιτελείων για το ζήτημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ