Παπαγεωργόπουλος: Θέλουν να με δολοφονήσουν πολιτικά [βίντεο] - iefimerida.gr

Παπαγεωργόπουλος: Θέλουν να με δολοφονήσουν πολιτικά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντήσεις προσπάθησε να δώσει ο τέως δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για την υπόθεση της ποινικής δίωξης που του ασκήθηκε.

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, μίλησε για την εμπλοκή με την δικαιοσύνη που έχει, υποστηρίζοντας πως του χρόνου τα Χριστούγεννα όταν όλες αυτές οι δικαστικές περιπέτειες θα έχουν πλέον λήξει θα φανερωθεί ποιοί είναι αυτοί που λένε την αλήθεια, και ποιοί αυτοί που προσπαθούν να χτίσουν τεράστια οικοδομήματα από ψεύδη και συκοφαντίες.

Ο τέως δήμαρχος υποστήριξε πως υπάρχει προσπάθεια να επηρεαστεί η δικαιοσύνη με την διοχέτευση «χαλκευμένων στοιχείων» στην υπόθεση.

Σχολιάζοντας την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του σε βαθμό κακουργήματος, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, είπε ότι στα χέρια του δεν έχει φτάσει ακόμα κατηγορητήριο ώστε να μπορεί να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, «Κι έτσι καλούμαι να απαντήσω σε κατηγορίες που βασίζονται σε διαρροές», σχολίασε.

«Σπιλώνονται άνθρωποι που έχουν μια κρυστάλλινη διαδρομή τα τελευταία 50 χρόνια» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ