Η δεύτερη Παρασκευή του Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Αυγού. Η μεγάλη διατροφική του αξία, αδιαμφισβήτητη.
Οι διατροφολόγοι το χαρακτηρίζουν ως φυσική υπερτροφή, ως πολυβιταμίνη της φύσης και πηγή διατροφικών στοιχείων καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β6, Β13, D και Ε, φυλλικό οξύ, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, σίδηρο, ασβέστιο, σελήνιο, αντιοξειδωτικά και Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα.
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο