Αποσύρθηκε ο Στογιάκοβιτς [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποσύρθηκε ο Στογιάκοβιτς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ύστερα από 13 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ γνωστοποίησε ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς. Ο 34χρονος άσος ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από συνεχόμενους τραυματισμούς και το περσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε με τους Ντάλας Μάβερικς ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει την πετυχημένη πορεία του στα γήπεδα.

Ο «Πέτζα» ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ από το 1994 έως το 1998 αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια πραγματοποίησε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Σακραμένο Κινγκς. Στην πολυετή θητεία του στο ΝΒΑ αγωνίστηκε ακόμη με την φανέλα των Πέισερς, Χόρνετς, Ράπτορς και Μάβερικς, ενώ κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων σε δυο συνεχόμενα All Star Games το 2002 και το 2003.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ