Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Πασκουάλ - Συζητά με τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Πασκουάλ - Συζητά με τον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός δείχνει διατεθειμένος να επαναφέρει τα μεγάλα ονόματα στην τεχνική του ηγεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Τσάβι Πασκουάλ, ο μάνατζερ του οποίου βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τη διοίκηση του τριφυλλιού.

Αν και αρχικά φαινόταν πως οι διαπραγματεύσεις με τον Πασκουάλ οδηγούνταν σε ναυάγιο, τις τελευταίες ώρες υπήρξε δραματική αλλαγή.

Ο Ζόραν Σάβιτς, μάνατζερ του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα Τσάβι Πασκουάλ, βρίσκεται στην Αθήνα και οι διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του Παναθηναϊκού αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ώρες.

Ο Πασκουάλ αποτελεί προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος φαίνεται να επιθυμεί ένα «βαρύ» όνομα για τον πάγκο της ομάδας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ