Ποτάμι: Υπάρχουν λύσεις πέρα από τον υπουργό καναλάρχη - iefimerida.gr

Ποτάμι: Υπάρχουν λύσεις πέρα από τον υπουργό καναλάρχη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα πράγματα είναι άσπρο μαύρο: ή ανομία ή ο υπουργός καναλάρχης. Υπάρχει λύση όμως», σημειώνει ο Δημ. Τσιόδρας.

Δυνατό ΕΣΡ και περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία από περισσότερους καναλάρχες είναι η λύση που προκρίνει το Ποτάμι για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Τσιόδρας.

Αναλυτικά, ο κ. Τσιόδρας δήλωσε τα εξής:

«Αν ο νόμος Παππά κριθεί αντισυνταγματικός, θα επιστρέψουμε στο καθεστώς της ασυδοσίας, λέει ο κ.Φίλης. Για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα πράγματα είναι άσπρο μαύρο: ή ανομία ή ο υπουργός καναλάρχης. Υπάρχει λύση όμως. Και το Ποτάμι την έχει πει από καιρό. Δυνατό ΕΣΡ και περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία από περισσότερους καναλάρχες. Κάτι που θα έπρεπε να γίνει από την αρχή, αν η κυβέρνηση δε σκεφτόταν μόνο πώς θα στήσει το δικό της σύστημα ενημέρωσης.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι λύση υπουργος καναλαρχης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ