Βουτιά θανάτου για 32χρονη στο Βόλο - iefimerida.gr

Βουτιά θανάτου για 32χρονη στο Βόλο

Βουτιά θανάτου για 32χρονη στο Βόλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 32χρονη Ελληνίδα ουκρανικής καταγωγής πήδηξε σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 10.30 από τον έκτο όροφο γνωστού ξενοδοχείου, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Βόλου.

Σύμφωνα με το mycitynet.gr η άτυχη Γιούλα Ζεστόριτς, διέμενε από την Κυριακή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Η κοπέλα διέμενε σε μονόκλινο δωμάτιο στον έκτο όροφο του ξενοδοχείου. Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 10.30 βγήκε στο παράθυρο που βλέπει στον ακάλυπτο χώρο του ξενοδοχείου, και χωρίς να πει κουβέντα έπεσε στο κενό.
Την κοπέλα είδε να πέφτει μία γυναίκα που περνούσε τυχαία από το δρόμο. Έβαλε τις φωνές κι αμέσως έτρεξε να τηλεφωνήσει στο ΕΚΑΒ. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, άντρες του Α.Τ. Βόλου και από το εγκληματολογικό προκειμένου να πάρουν καταθέσεις και να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου της 32χρονης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ