Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό - Απέναντι στην Αστάνα στο Φάληρο - iefimerida.gr

Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό - Απέναντι στην Αστάνα στο Φάληρο

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νίκη με την οποία θα «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ θα αναζητήσει απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αστάνα στο «Γ.Καραϊσκάκης» (22:00, ΟΤΕ Sport 3).

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών αν δεν θέλει να κινδυνέψει όσον αφορά τη μία από τις δύο θέσεις που δίνουν πρόκριση στην νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ήταν εκτός προγράμματος, ωστόσο με τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις, ο Ολυμπιακός έχει ακόμη το πάνω χέρι στον όμιλο.

Απέναντι στην Αστάνα όμως η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ελληνική ομάδα, η οποία στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει φυσικά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί. Αυτό λογικά σκέφτηκε και ο Μπέντο, ο οποίος άφησε εκτός αποστολής τον Μάρκο Μάριν ενώ αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Οσκαρ Καρντόσο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Λεάλι ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσος. Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς με τους Φορτούνη, Σεμπά και Ελιονούσι μπροστά τους.

Η βαθμολογία του ομίλου

Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό - Απέναντι στην Αστάνα στο Φάληρο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αστανα Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ