Προχωράει η πώληση του ΠΑΟ - Περιμένουν την ψήφιση του νόμου - iefimerida.gr

Προχωράει η πώληση του ΠΑΟ - Περιμένουν την ψήφιση του νόμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα αναβολή παίρνουν οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς εάν δεν ψηφιστεί ο νόμος που θα δίνει το δικαίωμα σε ξένους επενδυτές να έχουν στην κατοχή τους μετοχές ελληνικών ομάδων, δεν μπορεί να προχωρήσει η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της «πράσινης» ΠΑΕ.

Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη φέρεται να έχει πειστεί για την οικονομική επιφάνεια των επενδυτών από την Σαουδική Αραβία και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές προχωράει. Ωστόσο, μέχρι να ψηφιστεί η τροπολογία του νέου νόμου στη Βουλή, κάτι που αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιανουαρίου, δεν μπορούν να αποδεσμευτούν τα 15 εκ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του «τριφυλλιού».

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, σε συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, τον ενημέρωσε πως δεν υπολογίζεται πλέον από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ