Επιστροφή του Γκουαρντιόλα στο «σπίτι» του – Το μεγάλο ντέρμπι του Champions League - iefimerida.gr

Επιστροφή του Γκουαρντιόλα στο «σπίτι» του – Το μεγάλο ντέρμπι του Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η πρώτη μεγάλη μάχη σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιστρέφει στη Βαρκελώνη ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την Μάντσεστερ Σίτι στη 2η νίκη της στον όμιλο.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές τα τελευταία χρόνια με την Μπαρτσελόνα να μετράει το απόλυτο όμως τώρα η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει ένα υπερόπλο στον πάγκο της. Τον άνθρωπο που δημιούργησε την αυτοκρατορία της Μπάρτσα, τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε την ομάδα του να αποτυγχάνει να φτάσει στη νίκη για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι μετά το 1-1 με την Έβερτον, δεν υπολογίζει στους Σανιά και Ζαμπαλέτα και θα βρει απέναντί του μια Μπαρτσελόνα με όλα τα αστέρια στη διάθεσή της.

Στο άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου, η Σέλτικ θα υποδεχθεί την Γκλάντμπαχ, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τη νίκη προκειμένου να διατηρήσουν ελπίδες κατάκτησης της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Αρσεναλ στον 1ο όμιλο αφού υποδέχεται την Λουντογκόρετς ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρεται εκτός έδρας με την Βασιλεία.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στον 2ο όμιλο. Η Νάπολι, η οποία δείχνει ότι θα δυσκολευτεί αρκετά χωρίς τον Μίλικ στη διάθεσή της, υποδέχεται την Μπεσίκτας ενώ η Ντιναμό Κιέβου θα φιλοξενήσει την Μπενφίκα.

Τέλος, στον 4ο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα ψάξει τη νίκη απέναντι στην PSV Αϊντχόφεν ενώ οι «ροχιμπλάνκος» αντιμετωπίζουν στη Ρωσία την Ροστόφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

1ος Όμιλος
Άρσεναλ-Λουντογκόρετς(21.45 OTE Sport 5)
Παρί Σεν Ζερμέν-Βασιλεία(21.45 OTE Sport 6)

2ος Όμιλος
Νάπολι-Μπεσίκτας(23.45 μαγνητοσκόπηση OTE Sport 3)
Ντιναμό Κιέβου-Μπενφίκα(21.45 OTE Sport 8)

3ος Όμιλος
Σέλτικ-Γκλάντμπαχ(21.45 OTE Sport 4)
Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι(21.45 OTE Sport 2, ΕΡΤ 1)

4ος Όμιλος
Ροστόφ-Ατλέτικο Μαδρίτης(21.45 OTE Sport 7)
Μπάγερν Μονάχου-Αϊντχόφεν(21.45 OTE Sport 3)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ