Ποτάμι για το ΣτΕ: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλουν να φιμώσουν όσους θεωρούν ότι στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά τους - iefimerida.gr

Ποτάμι για το ΣτΕ: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλουν να φιμώσουν όσους θεωρούν ότι στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά τους

Φωτογραφία: Theodore Manolopoulos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Απ' ότι φαίνεται το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι αποφασισμένο να χρησιμοποιήσει όλες τις μεθόδους προκειμένου να φιμώσει όλους όσοι θεωρεί ότι θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά του» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι με αφορμή την πειθαρχική έρευνα σε βάρος μέλους του ΣτΕ.

«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και καθηγητής Νομικής (!) κ. Παρασκευόπουλος διέταξε πειθαρχική έρευνα σε βάρος μέλους της Ολομέλειας του ΣτΕ, εν μέσω μάλιστα των συνεδριάσεων του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες. Η έρευνα αφορά δημοσιεύματα που -όλως τυχαίως- ήρθαν στη δημοσιότητα πρόσφατα και αφορούν θέματα που σχετίζονται με την προσωπική ζωή του συγκεκριμένου δικαστικού λειτουργού, ο οποίος - επίσης όλως τυχαίως – σύμφωνα με δικαστικές διαρροές αμφισβητεί τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά. Απ' ότι φαίνεται το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι αποφασισμένο να χρησιμοποιήσει όλες τις μεθόδους προκειμένου να φιμώσει όλους όσοι θεωρεί ότι θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά του»καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι ΣτΕ δικαστικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ