Το Ποτάμι για τον διοικητή του ΟΑΕΕ: Εμείς να φεύγουμε, αυτοί να κάαααθονται - iefimerida.gr

Το Ποτάμι για τον διοικητή του ΟΑΕΕ: Εμείς να φεύγουμε, αυτοί να κάαααθονται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δήλωση του διοικητή του ΟΑΕΕ Δημήτρη Τσακίρη ότι όποιος δεν μπορεί να πληρώσει τις εισφορές "ας πάρει την οικογένειά του και ας πάει στη Βουλγαρία", σχολίασε το Ποτάμι.

«Ο κ. Τσίπρας είναι γνωστό ότι με την εξοντωτική φορολογική πολιτική του και την υπέρογκη αύξηση των εισφορών έχει συμβάλει στην ανάπτυξη της Βουλγαρίας, περισσότερο απ' ότι η ίδια η βουλγαρική κυβέρνηση» σημειώνει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή με τίτλο «Εμείς να φύγουμε αυτοί να κάαααααθονται».

«Κι εκεί που περιμένεις το κυβερνητικό σύστημα εξουσίας τουλάχιστον να προβληματιστεί από την κατάσταση, ακούς την κυνική δήλωση του διοικητή του ΟΑΕΕ “όποιος αδυνατεί να πληρώσει ας πάρει την οικογένειά του κι ας πάει στη Βουλγαρία”. Δεν περιμένουν τον κύριο διοικητή. Το κάνουν ήδη» προσθέτει και καταλήγει: «Αλλά στους καρεκλοκένταυρους, φαίνεται ότι είναι εντελώς αδιάφορο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ