Διαψεύδει το Μαξίμου ότι ο Παπανδρέου είχε 100 άτομα για social media - iefimerida.gr

Διαψεύδει το Μαξίμου ότι ο Παπανδρέου είχε 100 άτομα για social media

social media
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία στο γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου απασχολούνταν 100 άτομα για τις υπηρεσίες social media, προχώρησε το Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει ότι:

«Οι πληροφορίες που αναφέρονται σε ορισμένα δημοσιεύματα, ότι στο Μέγαρο Μαξίμου και στον τομέα των social media απασχολούνταν 100 άτομα, είναι απολύτως ανακριβείς. Η αλήθεια είναι ότι απασχολούνταν τρία άτομα εκ των οποίων έχουν μείνει δύο»

Υπενθυμίζεται ότι οι πληροφορίες, που δημοσίευσε και το iefimerida.gr το Σαββάτο, προήλθαν από δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα όπου σε υστερόγραφο άρθρο, ο δημοσιογράφος αναρωτιόταν πόσο στοίχιζαν στο ελληνικό Δημόσιο οι 100 υπάλληλοι που εργάζονταν για τα πρωθυπουργικά προφίλ του ΓΑΠ σε twitter, facebook, linkedin κ.λπ. ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Λουκάς Παπαδήμος «καράφλιασε» με την εικόνα που βρήκε στο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ