Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο Facebook τον Αλέξη Τσίπρα ως Λουδοβίκο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο Facebook τον Αλέξη Τσίπρα ως Λουδοβίκο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική στον Αλέξη Τσίπρα με τον δικό του τρόπο και μέσω Facebook έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Αφορμή, ο εκνευρισμός του πρωθυπουργού το βράδυ του Σαββάτου στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν τα μέλη δεν ενέκριναν τη δική του «γραμμή». Ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα ως Λουδοβίκου και έγραψε: «Ο Alexis Tsipras για τους συνέδρους που άλλαξαν την ψήφο τους, μόλις τους είπε ότι ψήφισαν αντίθετα με την επιθυμία του...».

Ο εκνευρισμός του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο
Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αργά το βράδυ του Σαββάτου, στο Συνέδριο του κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας εκνευρίστηκε όταν μετά από αλλεπάλληλες ψηφοφορίες στο Συνέδριο -που γίνονταν δι' ανατάσεως της χειρός- τα μέλη του Συνεδρίου ψήφιζαν επί θεμάτων που είχαν τεθεί ασαφώς ή από τις πολλές και αλλεπάλληλες τοποθετήσεις έχασαν τη γραμμή...

Η εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν στην ποσόστωση του 25% των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να μην προσμετρώνται οι βουλευτές, αλλά μόνον όσοι έχουν κυβερνητική θέση.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε δεν εγκρίθηκε η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, αλλά προκρίθηκε η πρόταση που συμπεριλάμβανε στην ποσόστωση και τους βουλευτές. Αυτό προκάλεσε την παρέμβαση του πρωθυπουργού με αποτέλεσμα να υπάρξει στιγμιαία ένταση και αντιδράσεις από τους Συνέδρους και τους βουλευτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ