Αστυνομικοί πήγαν να πιάσουν διαρρήκτες και κατέληξαν να βρουν... τον σκύλο του σπιτιού [εικόνες] - iefimerida.gr

Αστυνομικοί πήγαν να πιάσουν διαρρήκτες και κατέληξαν να βρουν... τον σκύλο του σπιτιού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σκηνικό βγαλμένο από... κωμωδία έζησαν οι αστυνομικοί της Καλιφόρνια, όταν ένας 18χρονος τους πήρε τρομοκρατημένος από τους ήχους που άκουγε μέσα στο σπίτι του.

Ηταν βράδυ και ο 18χρονος Αμερικάνος ήταν μόνος του στο σπίτι όταν άκουσε κάποιους περίεργους ήχους από τον πάνω όροφο. Μαζί με αυτό, άκουσε τα σκυλιά του να γαβγίζουν και χωρίς να το σκεφτεί σήκωσε το τηλέφωνο καλώντας την άμεση δράση να επέμβει.

Αστυνομικοί πήγαν να πιάσουν διαρρήκτες και κατέληξαν να βρουν... τον σκύλο του σπιτιού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι αστυνομικοί μετά από λίγη ώρα έφτασαν στο σπίτι του 18χρονου, ξεκινώντας άμεσα να ψάχνουν το σπίτι. Ωστόσο, η έρευνα τους σταμάτησε απότομα από κάτι εντελώς απροσδόκητο. Ενας από τους αστυνομικούς που παρέμεναν εκτός σπιτιού, άκουσε κάποιους ήχους από την οροφή. Κατευθείαν έστρεψε τον φακό τους προς τα εκεί, για να δει... έναν σκύλο να που είχε ανοίξει το παράθυρο για να πάρει λίγο αέρα!

Αστυνομικοί πήγαν να πιάσουν διαρρήκτες και κατέληξαν να βρουν... τον σκύλο του σπιτιού [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η έρευνα σταμάτησε αμέσως, αφού τα γέλια αντικατέστησαν άμεσα τα αισθήματα τρόμου που είχαν επικρατήσει. Ο 18χρονος είχε τρομοκρατηθεί ακούγοντας τα σκυλιά του να γαβγίζουν, αλλά τα τελευταία απλώς ήθελαν να... πάρουν την θέση του άτακτου φίλου τους.

«Ηρθαμε στο σπίτι γνωρίζοντας ότι μέσα υπάρχει κάποιος κλέφτης. Αυτό που ζήσαμε με τον σκύλο ήταν απίστευτο. Με το που φωτίσαμε το πρόσωπο του, σταματήσαμε το ψάξιμο και πεθάναμε στα γέλια. Κάνω αυτή τη δουλειά 25 χρόνια και έχουμε δεχτεί πολλές περίεργες κλήσεις. Αυτό όμως ήταν μοναδικό» είπε ο Spencer Crum, ένας από τους αστυνόμους που βίωσαν την μοναδική σκηνή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ