Με καταιγίδες και βροχές θα έρθουν τα Χριστούγεννα - iefimerida.gr

Με καταιγίδες και βροχές θα έρθουν τα Χριστούγεννα

καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πνεύμα της εποχής παραμένει ο καιρός. Μπορεί μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ο καιρός να είχε φθινοπωρινή διάθεση, τώρα όμως μας δείχνει τα δόντια του. Μπορεί σήμερα να δείξει σημάδια βελτίωσης, ωστόσο από αύριο Τετάρτη έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας.

Στην Αττική ο καιρός κατά περιόδους θα είναι νεφελώδης, θα έχει και διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ ενδέχεται να έχουμε και βροχή μικρής διαρκείας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη το χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Για τις υπόλοιπες περιοχές η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της ηπείρου και της Μακεδονίας. Η θερμοκρασία και σήμερα δε θα βρεθεί σε χαμηλά επίπεδα και κατά τόπους θα φτάσει μέχρι και τους 17 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ