Λίντσεϊ Λόχαν: Εβρισε τους θαμώνες στο νέο της κλαμπ στην Αθήνα -Επειδή έκαναν φασαρία [βίντεο] - iefimerida.gr

Λίντσεϊ Λόχαν: Εβρισε τους θαμώνες στο νέο της κλαμπ στην Αθήνα -Επειδή έκαναν φασαρία [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν όχι και τόσο... ευγενικό τρόπο απευθύνθηκε η Λίντσεϊ Λόχαν σε όσους βρέθηκαν στο opening party του nightclub που άνοιξε στην Αθήνα.

Η Αμερικανίδα σταρ βρέθηκε το Σάββατο στο κλαμπ που φέρει το όνομά της (Lohan) στην Ιερά Οδό, για να το εγκαινιάσει και επίσημα. Κάποια στιγμή θέλησε να απευθύνει... λόγο σε όσους ήταν εκεί. Ανέβηκε λοιπόν στο μπουθ του dj, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε.

Λίντσεϊ Λόχαν: Εβρισε τους θαμώνες στο νέο της κλαμπ στην Αθήνα -Επειδή έκαναν φασαρία [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Ενώ η Λόχαν άριχσε να μιλάει, από κάτω γινόταν χαμός από θόρυβο (άλλωστε, 2.500 κόσμου ήταν εκεί), με αποτέλεσμα η σταρ να εκνευριστεί και να απευθυνθεί με μια βρισιά στο κοινό. «Επιτέλους σκάστε όλοι!» («Εverybody shut the f..k up!») τους είπε η Λόχαν, προσπαθώντας να ακουστεί.

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκαν κάποιες πιο δυνατές φωνές, ακόμα και αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό της, ωστόσο η Λόχαν δεν έχασε την... ψυχραιμία της. «Σσσσσσσς», ξαναείπε από μικροφώνου, επαναλαμβάνοντας -μετά από κάποια δευτερόλεπτα σιγής- τη φράση «σκάστε επιτέλους!». Οπως αναφέρει, δε, το TMZ, απ' όπου και το βίντεο, «η Λίντσεϊ ακουγόταν σαν μια ανυπόμονη δασκάλα που προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη σε μια τάξη με θορυβώδεις μαθητές».

Λίντσεϊ Λόχαν: Εβρισε τους θαμώνες στο νέο της κλαμπ στην Αθήνα -Επειδή έκαναν φασαρία [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Κατά τις ίδιες πηγές, η Λόχαν έμεινε στο nightclub μέχρι τις 5 το πρωί, ενώ η ασφάλειά της δεν επέτρεψε σε πολλούς φαν της να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της.

Δείτε το βίντεο:

Μάλιστα, σε δηλώσεις της η Αμερικανίδα σταρ... συμβούλεψε τους Ελληνες να ενδιαφέρονται περισσότερο για τους πρόσφυγες. «Τι θα συμβούλευε τους Ελληνες να αλλάξουν για να γίνουν καλύτεροι;», ήταν η ερώτηση. «Θα τους συμβούλευα να δείξουν περισσότερο ενδιαφέρον στους πρόσφυγες», απάντησε η Λόχαν στα εγκαίνια του νέου της κλαμπ.

Οσο για το εάν θα μπορούσε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, απάντησε: «Δεν μπορώ να μείνω στο ίδιο μέρος. Αν θέλω να κάνω τη διαφορά, πρέπει να μετακινούμαι!». Τέλος, όταν ρωτήθκε τι έχει δοκιμάσει από την ελληνική κουζίνα, η Λόχαν απάντησε με ύφος: «Δεν μπορώ να φάω άλλη χωριάτικη σαλάτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λίντσεϊ Λόχαν κλαμπ Αθήνα Βίντεο σκαστε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ