Λοβέρδος: Ξεκαθαρίζει η διαδοχολογία πριν τις εκλογές - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Ξεκαθαρίζει η διαδοχολογία πριν τις εκλογές

Ανδρέας Λοβέρδος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως πρέπει να ξεκινήσουν διαδιασίες για την ανάδειξη νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, πρίν από τις εκλογές, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM» αναφορικά με το εάν ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ πως «Αυτό είναι ουσιώδες και με αυτό σχετίζονται όλες οι εξελίξεις στην παράταξη. Θέλω να επιφυλαχθώ. Είναι λιγότερο κακό από το να εκφράσει κάποιος άποψη, από την οποία θα προκύψουν συζητήσεις»,

Επίσης ο υπουργός Υγείας μιλώντας για τις διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού του κόμματος είπε πως «Υπάρχει καθυστέρηση, επειδή δεν έχει μιλήσει κανείς από αυτούς που είναι αρμόδιοι για αυτές τις διαδικασίες. Δεν γνωρίζω ποια θα είναι η κεντρική εισήγηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, παράλληλα, επέμεινε στην ανάγκη εκλογής αρχηγού από τη βάση του κόμματος και σημείωσε ότι πρέπει να γίνει με έναν «αδάπανο, λιτό και βραχύβιο τρόπο χωρίς συγκεντρώσεις».

Τέλος ο υπουργός υγείας χαρακτήρισε την κυβέρνηση «ειδικού χρόνου και ειδικού σκοπού» και επανέλαβε ότι συμφωνεί με την άποψη Σαμαρά, ότι δεν κοιμόμαστε αγκαλιά με το ημερολόγιο για τις εκλογές, τις οποίες τοποθέτησε χρονικά «κοντά στην Άνοιξη».

Αντί ανασχηματισμού πρότεινε τη σύσταση δυο κυβερνητικών επιτροπών υπό τον Λουκά Παπαδήμο, με αρμοδιότητες το ΕΣΠΑ και την ανταγωνιστικότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ