Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι μπροστά από την πύλη εμπορίου της ΔΕΘ - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι μπροστά από την πύλη εμπορίου της ΔΕΘ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι, ξημερώματα Κυριακής, στην Οδό Εγνατία, στο ύψος της πύλης εμπορίου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Λίγο πριν τις 4:00 νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους βγήκαν από το ΑΠΘ και απέκλεισαν το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Εγνατία. Τρεις από αυτούς πέταξαν βόμβες μολότοφ προς την είσοδο της πύλης εμπορευμάτων της ΔΕΘ.

Λίγα λεπτά αργότερα δύο νεαροί κινήθηκαν προς την πλατεία Συντριβανίου και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς το εργοτάξιο του Μετρό. Αμέσως μετά οι κουκουλοφόροι επέστρεψαν στον πανεπιστημιακό χώρο.

Από τις αυτοσχέδιες βόμβες προκλήθηκαν περιορισμένης έκτασης υλικές ζημιές.

Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ πέταξαν άγνωστοι μπροστά από την πύλη εμπορίου της ΔΕΘ  | iefimerida.gr 0

Αστυνομικές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί περιμετρικά του ΑΠΘ και έλαβαν εντολές να προχωρήσουν σε προσαγωγές εάν οι νεαροί παρέμεναν εκτός του ακαδημαϊκού ιδρύματος. Δύο πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβουν καθώς οι φωτιές είχαν σβήσει.

Πηγή:thestival.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόμβες μολότοφ ΔΕΘ Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ