Παππάς: Χωρίς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παίρναμε 300 εκατ.ευρώ από τους καναλάρχες - iefimerida.gr

Παππάς: Χωρίς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα παίρναμε 300 εκατ.ευρώ από τους καναλάρχες

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικός πως «δεν θα μας επιβάλει το σύστημα της μιντιακής εξουσιας να ζητήσουμε συγγνώμη που βρισκόμαστε στη διακυβέρνηση. Θα τελειώσουμε οριστικά με την Aριστερά που αυτομαστιγώνεται», εμφανίστηκε στην τοποθέτησή του ο υπουργός επικρατείας Νίκος Παππάς.

«Ποιος θα το πίστευε ένα χρόνο πριν ότι θα διοργανώσαμε με επιτυχία τη Σύνοδο του Νότου;» διερωτήθηκε και ξεκαθάρισε: «μακριά από μας η ανάλυση που λέει ότι δεν θέλουμε να δούμε τα προβλήματα». Συνεχίζοντας, είπε πως «χωρίς την κυβέρνηση τη δική μας θα είχαμε εξασφαλίσει 300 εκατ. από τους καναλάρχες;».

Μιλώντας τέλος, για τα ανοίγματα του κόμματος, ο κ. Παππάς κάλεσε τους συνέδρους «να οικοδομήσουμε ένα κόμμα που θα ανοίξει τις πόρτες του με λαϊκό κόσμο, με αυστηρά κριτήρια, να αυξήσουμε την επιρροή μας».

Εξάλλου, μιλώντας στην Web TV της Αυγής, ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «θα εξαντλήσει κάθε πρόνοια για την προστασία των θέσεων εργασίας στα κανάλια». Ταυτόχρονα χαρακτήρισε «κροκοδείλια» τα δάκρυα των καναλαρχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παππάς αριστερά συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ